Сервиз за ремонт на електроуреди по домовете в София.

Сервиз за ремонт на електроуреди по домовете в София.Имате нужда от сервиз за ремонт на електроуреди по домовете в София? Нямате познат майстор на когото да се доверите? В нашият сервиз вече 9 години ремонтираме всички марки и модели електроуреди на мястото в домът Ви с гаранция. При нас не се налага да ги транспортирате до които и да е сервиз, отнемайки от ценното Ви време.

Техниците ни разполагат с много части който носят със себе си. Практиката сочи, че 90% от ремонтите стават веднага, без да се налага второ посещение. Дори и да трябват по-специфични части ние ще се занимаем с откриването и закупуването. Така ще Ви спестим време, пари и нерви за откриването им.

Как процедираме в нашия сервиз за ремонт на електроуреди по домовете в София?

След заявяване на час ние ще изпратим техник. Той на място в домът ще извърши оглед- диагностика на електроуредът с който имате проблем. След като бъде открита причината за конкретната повреда. Майсторът ще Ви уведоми за крайната цена за ремонт и необходимите части. От дългогодишният опит който имаме можем да споделим с Вас, че ремонт на повреденият електроуред е в пъти по-евтин от закупуването на нов.Сервиз за ремонт на електроуреди по домовете в София.

Кога може да Ви посети техник от нашия сервиз за ремонт на електроуреди по домовете в София?

Сервизът за ремонт на електроуреди работи от 8:00 до 20:00. Последния час който записваме е за 18:30 часа. За да е удобно и за хората който са на работа. Можете да заявявате час дори и през почивните дни на нашият телефон който ще намерите на страницата за контакти.


Поръчай посещение на адрес


Сервиз за ремонт на електроуреди по домовете в София.Къде се намира офисът на нашия сервиз за ремонт на електроуреди по домовете в София?

Офисът на сервиза ни се намира в Младост 1А 7-11 км БАН. Ние извършваме ремонт на електроуреди във всички квартали в рамките на гр. София. Сервизът ни е мобилен и извършва ремонти само и единствено на адрес посочен от Вас! Докарването на електроуред в офисът ни е безпредметно, защото там няма как да бъде ремонтиран. Ремонти се извършват само на място в домът на клиента. Ако се налага ремонт на част или звено от уредът се демонтира и ремонтира само то в нашата работилница.


 СТРАНИЦИ