За нас

С какво можем да сме полезни?

Когато вашите домакински електроуреди се нуждаят от специално внимание. Можете да се възползвате от нашите услуги. Ние извършваме ремонт, монтаж и поддръжка на електроуреди. Нашите квалифицирани техници са експерти в областта на поправянето на битова техника. Мисията ни е да върнем повреден електроуред обратно в употреба. Разбира се и да Ви спестим пари за нови електроуреди. Без значение дали се нуждаете от ремонт на повредена пералня, бойлер, готварска печка, миялна машина, сушилня ние от ВН Сервиз София, можем да помогнем, като ви изпратим някои от нашите мобилни техници. Те ще открият и ремонтират повредата на уреда ви. Ние сме професионалисти и вярваме, че с практическия опит и уменията, които притежаваме, можем да ви бъдем полезни. Предлагаме ви надеждни услуги за ремонт, монтаж и поддръжка на електрически уреди с гаранция за качество. Обадете се на нашия телефон когато имате нужда от професионална помощ.

Кои сме ние?

Ние сме фирма с доказан дългогодишен опит. Вече 9 години се занимаваме с монтаж, поддръжка и ремонт на всички марки и модели бяла техника.  Ние ремонтираме вашите електроуред в домът Ви на място с гаранция, без да се налага да ги транспортирате. Не се доверявайте на непрофесионалисти, ние мислим за вас и се съобразяваме с вашите възможности! Обслужваме всички квартали в гр. София!

Поръчай посещение на адрес

Час можете да заявите всеки ден на телефона или през контактната ни форма. Работното време на сервиза е от 08:00 до 20:00 като последният час който записваме в нашият график е за 18:00 часа.


 СТРАНИЦИ

Top