Сервиз за ремонт на перални машини по домовете в София.

Търсите сервиз за ремонт на перални машини по домовете в София и нямате доверен майстор на перални? Ние от ВН Сервиз няма да Ви оставим сами в борбата с мръсните дрехи. В нашият сервиз се занимаваме с ремонт на автоматични перални вече 12 години. Извършваме ремонт на перални Индезит, Аристон, Уърпул, Конелиано, Горенйе, АЕГ, Бош, Сименс, Зануси, Електролукс, Нео, Краун, Силтал, Самсунг, Зероват и други.

В нашият сервиз ще ремонтираме пералнята ви веднага на място с едно посещение! От опитът който сме придобили през годините, знаем кой са най-честите повреди и проблемни части. Това ни дава предимството да разполагаме с тях във всеки момент.Сервиз за ремонт на перални машини по домовете в София. Ремонт на пералня АЕГ Електролукс

Как процедираме в нашия сервиз за ремонт на перални машини по домовете в София?

Позвънете ни и си запазете час. Нашия майстор за перални ще ви посети и след като направи оглед – диагностика той ще Ви информира каква е повредата и колко ще струва нейното отстраняване. Ако прецените че си заслужава ще извършим ремонт на пералнята. Имайки предвид цените на този вид електроуреди и от опит можем да споделим, че поправката на повредената пералня, излиза по-изгодна в сравнение с покупката на нов електроуред.

Освен добра цена ние ще ви дадем и гаранция за качеството на нашите услуги! Ще имате възможност, от личен опит, да се убедите, че извършваме поправка на перални бързо, сръчно и на добра цена.


Поръчай посещение на адрес


Как можете да заявите час в нашия сервиз за ремонт на перални машини по домовете в София?

Най-лесно и бързо можете да заявите час на нашият телефон който ще намерите на страницата ни за контакти.Сервиз за ремонт на перални машини по домовете в София. Пералня Уърпул с горно пълнене и повреда скъсан ремък.

Заявки за поправка на перални се приемат на телефона на сервиза или на страницата ни във Facebook!

Спестили сме много време и пари на нашите клиенти за нови и скъпоструващи електроуреди. Ремонтирали сме автоматични перални машини с изгорели двигатели (мотори) и нагреватели. Спукани маркучи или пробити маншони. Износени лагери, течове, деформирани и изгнили казани. Както и чужди тела попаднали в казана.

Защо трябва да се доверим на специалист при нужда от ремонт на перални машини?

Всъщност различните повреди при този вид електроуреди си имат своето логично обяснение. Ремонтът не е нещо просто с което всеки може да се справи. Не правете нещата по-сложни! Пералните са електрически уреди със сложна конструкция. При тях всеки детайл и съставен елемент е от съществено значение за правилния процес на работа на тази машина.

Важно е да се обърнете към майстор за поправка на перални, когато пералнята Ви даде индикации, че има нужда от ремонт. Ние ВН Сервиз-София, ще извършим ремонт на пералнята в удобно за Вас време на място във Вашия дом.

Къде се намира нашата работилница и кои квартали в София обслужва?

Работилницата ни се намира в ж.к. Младост 1А комплекс БАН, но сервизът ни е мобилен и обслужва само на място във всички кварталите на град София.