Ремонт на бойлери в София.

Ние сме сервиз за ремонт на бойлери по домовете в София. Даваме гаранция за качество на предлаганите от нас услуги. Имаме дългогодишен опит в ремонта и монтажа на обемни бойлери марка (Елдом Инвест, Дипломат, Теси, КТН, Алпа Титан, Светльо Шишков).

Сервиз за ремонт на бойлери в София по домовете.1

Каква е цената за ремонт на бойлери?

Цената за посещение и диагностика е 20 лв.

Крайна цена можем да фиксираме след пълен оглед на бойлера ви преди ремонта да бъде извършен! В нашият сервиз извършваме ремонтът на бойлери веднага на място с едно посещение. Знаем кой са най-честите повреди и проблемни части. Това ни дава предимството да разполагаме с тях във всеки момент.

Как процедираме в нашият сервиз за ремонт на бойлери по домовете в София?

След като заявите час за ремонт, наш техник ще Ви посети на адрес. Той ще установи причината поради която бойлерът не работи. След извършен оглед-диагностика ще бъдете информирани за крайната цена за ремонта на бойлера и нужните части. С вашето съгласие техникът ще ремонтира бойлера ви.

Сервиз за ремонт на бойлери в София по домовете.2
Сервиз за ремонт на бойлери в София по домовете.3
На нас можете да разчитате всеки път, когато бойлерът Ви има проблеми. Свързани с електрическата инсталация, течове, окабеляване, спукани меки връзки, изгнили водосъдържатели, повреден термостат, релета и други.

Кога може да Ви посети техник от нашият сервиз за ремонт на бойлери по домовете в София?

Наш техник може да ви посети от 08:00 до 20:00 часа от Понеделник до Петък във всеки квартал на София. Най-лесно и бързо можете да заявите час за ремонт като се обадите на нашия дежурен телефон.
Сервиз за ремонт на бойлери в София по домовете.4

Къде се намираме и кои квартали обслужваме?

Работилницата ни се намира в Младост 1А комплекс на БАН но обслужваме всички квартали в рамките на гр. София. Обслужването става само в домът на клиента след записан час по телефона.

Можете да ни пишете и споделяте на нашата страница във FACEBOOK.

Възползвайте се от нашите услуги за монтаж, поддръжка и ремонт на бойлери. Те освен, че са сигурни и надеждни са и на добра цена. За да се свържете с нас използвайте нашия телефон. На него можете да ни търсите винаги, когато бойлерът Ви не работи. Издава странни звуци, бие ток или капе вода от него.
Сервиз за ремонт на бойлери в София по домовете.5

Мнението на нашите клиенти:

Защо да изберете нас?

  • Ние държим на точността.
  • Даваме конкретна цена преди ремонта да бъде извършен.
  • Съветваме до колко е рентабилен ремонта за вас.
  • Звъним за напомняне ден преди посещението.
  • Даваме гаранция за ремонта.
  • Разполагаме с резервни части в колите ни, за да спестим времето ви.

Изпитайте нашия професионализъм. Нашата цел е да ви помогнем!