Сервиз за ремонт на бойлери в София по домовете.

Сервиз за ремонт на бойлери Елдом и Дипломат по домовете в София. Смяна на термостат за бойлер Теси.

Ние сме сервиз за ремонт на бойлери по домовете в София. Извършваме ремонти с гаранция за качество на предлаганите от нас услуги. Имаме дългогодишен опит в ремонта и монтажа на обемни бойлери марка (Елдом Инвест, Дипломат, Теси, КТН, Алпа Титан, Светльо Шишков и др.)

Сервиз за ремонт на бойлери по домовете в София. Монтиране на бойлер Теси.

От опита който имаме ще споделим, че 90% от ремонтите се извършват веднага – само с едно посещение. Не отлагайте ремонта на повредения бойлер! Необходимостта от течаща топла вода прави бойлера Ви изключително важен. Също така навременното отстраняване на възникнала повреда по бойлера е гаранция за доброто му функциониране и за в бъдеще.

ЗАПАЗИ ЧАС

Как процедираме в нашият сервиз за ремонт на бойлери по домовете в София?

Сервиз за ремонт на бойлери в София по домовете.

След като заявите час за ремонт на бойлер, наш техник ще Ви посети на адрес. Той ще установи причината поради която бойлерът не работи. След извършен оглед-диагностика ще бъдете информирани за крайната цена за ремонта на бойлера и нужните части. С вашето съгласие техникът ще ремонтира бойлерът ви.

Сервиз за ремонт на бойлери в София по домовете.

Така той ще работи безупречно още дълго време. Ние сме хората, които заслужено наричате майстори на бойлери. На нас можете да разчитате всеки път, когато бойлерът Ви има проблеми. Свързани с електрическата инсталация, течове, окабеляване, спукани меки връзки, изгнили водосъдържатели, повреден термостат, релета и други.

Не забравяте: Професионално направеният ремонт на бойлера удължава неговия живот!

Не е необходимо да изхвърляте бойлерът си всеки път, когато откаже да работи. Защо да давате пари за нов и скъпо струващ електроуред, който да замени стария. Възползвайте се от нашите услуги за монтаж, поддръжка и ремонт на бойлери. Те освен, че са сигурни и надеждни са и на добра цена. За да се свържете с нас използвайте нашия телефон. На него можете да ни търсите винаги, когато бойлерът Ви не работи. Издава странни звуци, бие ток или капе вода от него.

Кога може да Ви посети техник от нашият сервиз за ремонт на бойлери по домовете в София?

Техниците на бойлери от нашият сервиз могат да Ви посетят от 08:00 до 20:00 часа във всеки квартал на София. Най-лесно и бързо можете да заявите час за ремонт като се обадите на нашия дежурен телефон.