Сервиз за перални в София по домовете.

Търсите сервиз за перални в София? На точното място сте! Ние сервизираме перални в домът на клиентите последните 10 години. Разполагаме с резервни части който носим със себе си и в 9 от 10 случая ремонта става с едно посещение. Ние можем да ви дадем добра цена и гаранция за нашите услуги.

сервиз за перални в София

Ние няма да ви оставим сами в борбата с мръсните дрехи!

Осигуряваме безплатен транспорт в случай, че пералнята трябва да бъде ремонтирана в работилницата ни.

Как ремонтираме в нашият сервиз за перални?

Ще ви посетим, за да диагностицираме повредената пералня. След като открием проблема и проблемните части ние ще ви дадем конкретна цена. Нашата цел е да ви спестим пари от закупуването на нов електроуред.

сервиз за перални в София

Как можете да повикате майстор в къщи?

Записване за посещение може да направите по телефона. При позвъняване ще е нужно да ни кажете от кой квартал сте и какъв е проблемът на електроуреда. Ако имате допълнителни въпроси можете да ги зададете в FACEBOOK. Изпращайте ни снимки и видео, за да коментираме повреди.

Поръчай посещение на адрес

Къде се намира нашия сервиз за перални?

Нашата работилница се намира в комплекс на БАН в младост 1А. Извършваме ремонти само на адрес на клиентите ни. В случай, че трябва да транспортираме електроуреда ви, ние ще се заемем с това.

Бъдете практични и не изхвърляйте повредените уреди, а ни се обадете, за да ви помогнем с ремонта, монтажа и цялостната поддръжка на Вашите електроуреди, при това с гаранция за качество на нашите услуги. В случаите когато вашите перални, съдомиялни или други не подлежат на ремонт или цената за отстраняване на тяхната повреда е голяма се заплаща само диагностиката.

Какво е нашето работно време и кой квартали обслужа нашия сервиз за перални?

Обслужваме всички квартали на град София както и тези в съседство. Работното ни време е от Понеделник до Петък от 08:00 до 20:00 часа. Можете да ни се обаждате всеки ден, за да запишете час.