Ремонт на печки и котлони в София.

Имате нужда от сервиз за ремонт на печки по домовете в София? Попаднали сте на точното място! 

Ние от ВН Сервиз имаме дългогодишен опит в ремонта на печки Индезит, Аристон, Уърпул, Горенйе, Бош, Сименс, АЕГ, Електролукс, Зануси, Конелиано, Амика, Снайге и други марки, оставяйки след себе си безброй доволни домакини.

Сервиз за ремонт на печки и котлони в София по домовете.12345

Каква е цената за ремонт на печки?

Цената за посещение и диагностика е 20 лв.

Крайна цена можем да фиксираме след пълен оглед на печката ви преди ремонтът да бъде извършен! В нашият сервиз извършваме ремонтът на готварски печки веднага на място с едно посещение. Знаем кой са най-честите повреди и проблемни части. Това ни дава предимството да разполагаме с тях във всеки момент.

Как процедираме в нашия сервиз за ремонт на печки по домовете в София?

След като се заявите час, ние ще изпращаме техник които ще посети дома Ви и ще извърши оглед на повредената готварска печка или котлон. Вие ще бъдете информирани какво е състоянието на повредения електроуред и колко ще струва ремонта.
Сервиз за ремонт на печки и котлони в София по домовете.123456
Сервиз за ремонт на печки и котлони в София по домовете.3
Имайки предвид цените на този вид електроуреди. Ние откровено можем да споделим с Вас, че поправката на повредена печка излиза по-изгодна в сравнение с покупката на нов електроуред.

Кога може да Ви посети техник от нашият сервиз за ремонт на печки по домовете в София?

Подобно на останалите битови електрически уреди, печките също не са вечни и понякога се случва да се повредят. В ситуация, като тази Вие можете да заявите час на нашия телефон. На страницата за контакти ще намерите и подробна информация за работното време на сервиза!
Сервиз за ремонт на печки и котлони в София по домовете.

Къде се намираме и кои квартали обслужваме?

Работилницата ни се намира в Младост 1А комплекс на БАН но обслужваме всички квартали в рамките на гр. София. Обслужването става само в домът на клиента след записан час по телефона
Можете да ни пишете и споделяте на нашата страница във FACEBOOK.
Целта ни е да Ви предоставим надеждни и професионални услуги. На възможно най-добрата и разумна цена. Когато имате нужда от техник или сервиз за поправка и ремонт на печки или котлони. Можете да разчитате на нас. Направете първата стъпка за отстраняване на повредата на Вашата готварска печка, като ни се обадите.
Сервиз за ремонт на печки и котлони в София по домовете.
Доверете ни се и ще имате възможност от личен опит да се убедите в нашия професионализъм. Нашите знания, умения и дългогодишен опит ни позволяват да поправяме печки с различни повреди. Ремонт на електронни модули (платки). Поправка на изгорели нагреватели. Подмяна на ключове и терморегулатори. Смяна на реотаните на фурна и още много други.

Мнението на нашите клиенти:

Защо да изберете нас?

  • Ние държим на точността.
  • Даваме конкретна цена преди ремонта да бъде извършен.
  • Съветваме до колко е рентабилен ремонта за вас.
  • Звъним за напомняне ден преди посещението.
  • Даваме гаранция за ремонта.
  • Разполагаме с резервни части в колите ни, за да спестим времето ви.

Изпитайте нашия професионализъм. Нашата цел е да ви помогнем!