Ремонт на печки в София по домовете

Имате нужда от сервиз за ремонт на печки по домовете в София? Попаднали сте на точното място! Ние от ВН Сервиз имаме дългогодишен опит в ремонта на печки Индезит, Аристон, Уърпул, Горенйе, Бош, Сименс, АЕГ, Електролукс, Зануси, Конелиано, Амика, Снайге и други марки. Оставяйки след себе си безброй доволни домакини. Ремонтът на печка не е лесна работа въпреки това че те са изградени от прости апарати. Понякога точно те създават сложни аварии, които могат да затруднят дори и опитен техник.

Сервиз за ремонт на печки по домовете в София. Печка Електролукс с повреден (изгорял) долен нагревател.

В нашият сервиз извършваме ремонтът на готварски печки веднага на място с едно посещение. От опитът който сме придобили през годините, знаем кой са най-честите повреди и проблемни части. Това ни дава предимството да разполагаме с тях във всеки момент.

Как процедираме в нашият сервиз за ремонт на печки по домовете в София?

Сервиз за ремонт на печки по домовете в София. Електрически ключ за готварска печка Индезит Аристон.След като се заявите час, ние ще изпращаме техник които ще посети дома Ви и ще извърши оглед на повредената готварска печка или котлон. След като бъде извършен задължителен оглед и диагностика. Вие ще бъдете информирани какво е състоянието на повредения електроуред и колко ще струва ремонтът. Имайки предвид цените на този вид електроуреди. Ние откровено можем да споделим с Вас, че поправката на повредена печка излиза по-изгодна в сравнение с покупката на нов електроуред. Доверете ни се и ще имате възможност от личен опит да се убедите в нашия професионализъм. Нашите знания, умения и дългогодишен опит ни позволяват да поправяме печки с различни повреди. Ремонт на електронни модули (платки). Поправка на изгорели нагреватели. Подмяна на ключове и терморегулатори. Смяна на реотаните на фурна и още много други.


Поръчай посещение на адрес


Кога може да Ви посети техник от нашият сервиз за ремонт на печки по домовете в София?

Подобно на останалите битови електрически уреди, печките също не са вечни и понякога се случва да се повредят. В ситуация, като тази Вие можете да заявите час на нашия телефон. На страницата за контакти ще намерите и подробна информация за работното време на сервиза! 

Сервиз за ремонт на печки по домовете в София. Счупено челно стъкло на печка Снайге.Къде се намира нашият сервиз в София и кои квартали обслужваме?

Работилницата ни се намира в Младост 1А комплекс на БАН но обслужваме всички квартали в рамките на гр. София. Обслужването става само в домът на клиента след записан час по телефона или от контактната ни форма. Целта ни е да Ви предоставим надеждни и професионални услуги. На възможно най-добрата и разумна цена. Когато имате нужда от техник или сервиз за поправка и ремонт на печки или котлони. Можете да разчитате на нас. Направете първата стъпка за отстраняване на повредата на Вашата готварска печка, като ни се обадите.

За повече информация и технически въпроси, моля посетете страницата ни във FACEBOOK където можете да ни изпращате снимки и видео.