Ремонт на съдомиялни в София.

Имате нужда от сервиз за ремонт на съдомиялни по домовете в София? Попаднали сте на точното място! Ние от ВН сервиз няма да ви оставим сами в борбата с мръсните чаши и чинии!

В нашия сервиз ремонтираме електроуреди от 2005 г. оставяйки след себе си безброй доволни домакини. Ние ремонтираме всички марки и модели съдомиялни.

Каква е цената за ремонт на съдомиялни?

Цената за посещение и диагностика е 20 лв.

Крайна цена можем да фиксираме след пълен оглед на съдомиялната ви преди ремонта да бъде извършен! В нашият сервиз извършваме ремонтът на съдомиялни веднага на място с едно посещение. Знаем кой са най-честите повреди и проблемни части. Това ни дава предимството да разполагаме с тях във всеки момент.

 

Как процедираме в нашия сервиз за ремонт на съдомиялни по домовете в София?

За да изпратим техник трябва да заявите час по телефона. Без значение, че съдомиялната е сложен електроуред, ние  отстраняваме повредата на място във вашия дом ако има нужда да се ремонтира в нашата работилница ние осигуряваме транспорт. Не изхвърляйте повредените си електроуреди, обадете се и ще ги поправим.
Сервиз за ремонт на съдомиялни в София по домовете. 1
Сервиз за ремонт на съдомиялни в София по домовете. 2
От опит ще споделим, че в 9 от 10 случая, ремонтът се извършва веднага – с първото посещение. Поправяли сме много от тези домакински уреди. Отстранявали сме повреди по: програматори, турбини,  лагери на циркулационни помпи, електронни платки,  помпи за мръсна вода, нагревателите, терморегулатори, наличие на чужди тела и други.

Опит

В сервиза извършваме ремонт на всички марки и модели съдомиялни машини Индезит, Аристон, АЕГ, Уърпул, Зануси, Електролукс, Бош, Сименс, Нео, Краун, Мидея, Санг, Беко и други при това на цена, която е повече от добра. Нашият екип от професионални техници има дългогодишен практически опит в поправката на съдомиялни машини.

Сервиз за ремонт на съдомиялни в София по домовете. 3

Къде се намираме и кои квартали обслужваме?

Работилницата ни се намира в Младост 1А комплекс на БАН но обслужваме всички квартали в рамките на гр. София. Обслужването става само в домът на клиента след записан час по телефона
Можете да ни пишете и споделяте на нашата страница във FACEBOOK.

Кога може да Ви посети техник от нашия сервиз за ремонт на съдомиялни по домовете в София?

Можете да заявите час за ремонт чрез нашия телефон който ще намерите на страницата ни за контакти. Там ще намерите още информация за работното време на сервиза за ремонт на съдомиялни машини по домовете в София. Обслужваме всички квартали в рамките на град София.

Сервиз за ремонт на съдомиялни в София по домовете. 4

Мнението на нашите клиенти:

Защо да изберете нас?

  • Ние държим на точността.
  • Даваме конкретна цена преди ремонта да бъде извършен.
  • Съветваме до колко е рентабилен ремонта за вас.
  • Звъним за напомняне ден преди посещението.
  • Даваме гаранция за ремонта.
  • Разполагаме с резервни части в колите ни, за да спестим времето ви.

Изпитайте нашия професионализъм. Нашата цел е да ви помогнем!