Категория: Блог със съвети за ремонти

Блог за новини и съвети, свързани с поправка, монтаж и ремонт на електроуреди, като перални, бойлери, готварски печки, миялни машини, сушилни и други.

Монтиране на пералня продължение.

Ако пералнята са намира на подова настилка която няма наклон не Ви е необходим нивелир. Ако е в баня или на тераса нивелира ще Ви е необходим. Развивайте крачетата докато закарате мехурчето в средата измервайки двата диагонала. 9. Фина настройка!

Почистване на филтъра на пералнята 2

Всичко зависи от Вас и от начина по който проверявате джобовете на дрехите който перете, но за всеки случай поглеждайте какво се случва във филтъра един път месечно. В интерес на истината виновен за предметите попадащи във филтъра на пералнята

Почистване на филтър на пералнята

Почистване на филтър на пералнята? Можем ли да се справим и кога трябва да се откажем? Почистване филтър на пералнята в много от случаите е детска игра, разбира се има и такива в който по-добре е да не сте се

Монтиране пералня. Съвети за монтиране пералня. Как се свързва пералня?

Какви инструменти са необходими за монтиране пералня? Новите перални,  закупени от магазин са снабдени с всичко необходимо за монтиране. Нещата не седят така при пералните втора употреба и проблемите започват още при транспорт. При монтиране пералня са Ви необходими :

Top
Call Now Button